Inshore Midden & Zuid (NED)

Alle zeilwedstrijden uit de vaargebieden: Grevelingen, Oosterschelde, Veerse Meer, Westerschelde, Noordzee,...

Wereldkampioenschap Soling zeilen 2017 in Muiden

Wereldkampioenschap Soling zeilenDe Soling Club Nederland organiseert van 16 t/m 22 september 2017 de wereldkampioenschappen Soling. Deze meer dan 50 jaar oude ex-Olympische klasse is nog steeds wereldwijd zeer actief. De organisatie verwacht 50 Solings uit binnen- en buitenland. Lees meer »

Scheveningen in de race naar het WK ORC zeilen 2018

ORC Worlds 2018Den Haag, of zeg maar gewoon Scheveningen, wil in 2018 de ORC World Champions organiseren. Volgende maand wordt bekend gemaakt welke stad het wereldkampioenschap voor ORC gemeten zeiljachten mag hosten. Lees meer »

Veel zon en wisselende wind tijdens Pampus Regatta 2016

Pampus Regatta 2016De 81 boten die zich inschreven voor de Pampus Regatta kregen zaterdag een prachtige zeildag voorgeschoteld. De wind begon met 8 knopen maar trok gedurende de dag aan tot circa 12 knopen. Met een stralende zon, wederom ideale zeilcondities. Lees meer »

Zeeuwse Solo en Oldies zeilrace 2016

Oldies zeilraceOp zondag 18 september 2016 wordt er vanuit de jachthaven van Colijnsplaat door de watersportvereniging Noord-Beveland de Zeeuwse Solo zeilrace 2016 georganiseerd. Voor wie Schippers die hun bemanning willen laten zien dat ze ook zonder hen kunnen varen; Lees meer »

Oktoberraces 2016: speciale lustrumeditie vanuit Scheveningen

Oktoberraces 2016We kennen de Oktoberraces als een geweldige zeilwedstrijd die het seizoen afsluit. Zeilvereniging Westergo heeft deze wedstrijd tot en met editie 2015 met succes kunnen en willen organiseren. Op 1 & 2 oktober 2016 zal een eenmalige speciale Oktoberrace editie plaatsvinden in Scheveningen georganiseerd door het geoliede team van Jachtclub Scheveningen. Lees meer »

Charity Cup 2016 op zijn best

Charity Cup 2016Afgelopen weekend werd er op de Oosterschelde voor de 10e keer gezeild om de Charity Cup. Nieuwe en bekende deelnemers, vrijwilligers, sponsors en partners deden dit jaar hun uiterste best om het goede doel te steunen! In 2016 zet stichting Sail4Charity zich voor de 2e keer in voor mensen met een beperking die willen zeilen en wedstrijdzeilen. Dit in samenwerking met de Hansa Klasse Nederland. Lees meer »

Preview Charity Cup 2016

Charity CupOp 11 en 12 juni zal voor de tiende keer om de Charity Cup worden gezeild op de Oosterschelde. Stichting Sail4Charity steunt jaarlijks een goed doel. Dit jaar heeft Stichting Sail4Charity, bij wijze van uitzondering, voor de 2e keer gekozen voor het verlenen van steun aan mensen met een beperking die willen wedstrijden zeilen. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen